Днес, в зала “Съединение на Историческия музей – Пловдив,  беше

...
Днес, в зала “Съединение на Историческия музей – Пловдив,  беше
Коментари Харесай

Славчо Атанасов се връща със „Съединени за Пловдив“


Днес, в зала “Съединение ” на Историческия музей – Пловдив,  беше подписано съглашение за общо явяване на Местни избори ‘2023 сред политическите партии “Кауза България ”, ВМРО-БНД, Земеделски съюз “Александър Стамболийски ”, “Партия на зелените ”, “Новите водачи, ВОЛЯ и “Атака ”.

Седемте партии образуват коалиция “Съединени за Пловдив ” и общатата им кандидатура за кмет на община Пловдив е Славчо Атанасов – някогашен сполучлив кмет на града и дълготраен депутат. Той ще бъде и лидер на листата .

Подписи под съглашението положиха  заместител кметът по спорт, юношески действия и обществена политика и ръководител на „ Кауза България “ Георги Титюков,  ръководителят на пловдивската организация на ВМРО-БНД Владимир Кисьов, ръководителят на локалната конструкция на ЗС “Александър Стамболийски ” Георги Колев, Лилия Недева като представител на “Партия на зелените ” и Димитър Керин – ръководител на Общински общ брой на Политическа партия “Атака ”.

В залата участваха общинските съветници Румяна Толова, Едуард Сарафян, Николай Бухалов, Цветелин Цоневски, Стефан Послийски, Кирил Търев и Иван Црънчев, деятели и симпатизанти на партиите в обединението.

„ Напълно сме уверени, че посредством нашите откровени планове и свободна воля ще променим модела на ръководство в Пловдив.

Не можем да стоим безучастни към това, ориста на пловдивчани да бъде решавана на мрачно, някъде надалеч от сенките на тепетата, от политици и партии, безразлични към нашия град и бъдещето му “, се споделя в преамбюла на съглашението, прочетен от Георги Титюков.

“Заблудата, че някой в София, Брюксел или където и да е по света ще ни даде нещо безплатно и ще ни обгрижва, последователно обезсили управниците ни, лиши ги от свободна воля, трансформира ги в кметски наместници на непознати за града ни ползи “, написа още в документа, подписан от седемте партии..

В прочувственото си словото претендентът за кмет Славчо Атанасов прикани съгражданите си да си показват един друг Пловдив – без тапи, разкопани улици и презастрояване, с ръководство, обърнато към хората.

„ Представете си, че живеем в град, ръководен най-много от нормалността. Да, нормалността ще се върне в нашия град. Нормалността на връзките, нормалността на салдото, на справедливостта и законността. Спомнете си и това – Пловдив беше подобен град, в който законите се съблюдаваха. Доказват го направените 198 държавни проверки, които не установяваха никакви нарушавания. Трябва още веднъж транспарантно и почтено ръководство, без корупция, без партиен рекет и без администрация, която работи на мрачно и зад тила на жителите си. Аз подсигурявам това с името и личността си “, съобщи Славчо Атанасов.

Коалиция „ Съединени за Пловдив “  потегля към локалните избори с увереност  в успеха, тъй като хората, които ще се борят за доверието на пловдивчани,  могат със познания, професионализъм и опит да вземат сложни решения и неуморно да работят, водени от веруюто „ Защото градът  заслужава! “
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР